Juweelontwerp

Je wilt graag een sieraad dat jouw persoonlijkheid reflecteert, of je wilt juist een sieraad met emotionele waarde.

Ik help u bij het ontwerpen van dit sieraad en zal het precies volgens uw wensen uitvoeren.

Heeft u een ontwerp in uw hoofd, of wilt u het helemaal overlaten aan mij? Ik help u er graag me. Ontwerpen kan zowel met potlood en papier als met een 3D programma. Heeft u zelf een 3D file? Dan kan ik die ook gebuiken om dit uit te werken tot sieraad.

Uw eigen sieraad

Bij ons kunt u een echt persoonlijk sieraad laten maken. Wij vertalen uw idee in een mooi sieraad, dat tijdloos en blijvend is. Wilt u het liever helemaal aan ons overlaten? Ook dat kan, door middel van een persoonlijk gesprek komen we er samen achter wat u mooi vindt en wat bij u past.

Ambacht

Goudsmeden is een echt ambacht, en de goudsmeden bij Lavuur goudsmederij hebben allemaal een vakdiploma goud- of edelsmeden van de Vakschool Schoonhoven. Wij zijn ervaren goudsmeden, die met u mee zullen denken bij het ontwerp van een mooi persoonlijk sieraad voor u. Naast het maken van nieuwe sieraden, zijn wij in het bezit van originele stempels uit de goudsmidswerkplaatsen van het begin van de 20ste eeuw. Deze Art Nouveau afbeeldingen spreken nog steeds tot de verbeelding, en wij kunnen er prachtige hangers van maken. Kijk op Etsy wat wij hiervan hebben.